Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

 

 

НОВО! Станбено деловен
објект Г.П. 3.1
Расадник

 

 

 

Повеќе информации
за понудата за
деловен простор

 

 

Објектот е лоциран веднаш до салата 
Расадник на самиот почеток
на населбата Расадник

 

 

 

 

 

 

КАТАЛОЗИ

Градење по фази

  • Армирање
  • Бетонирање
  • Инсталација
  • Конструкција

Архитектонско решение

Карактеристики - општи податоци за станбено деловен објект Расадник

Екстериер

Надворешни ѕидови, фасада, фасадна столарија, огради, кров, инфраструктура ...

Ентериер

Преградни ѕидови, столарија, таваници, подови, ѕдови, ходници, изолации ...

top